Atoom Alliantie stapt volledig over op Dynamische contracten

Atoom Alliantie stapt volledig over op Dynamische contracten

Atoom Alliantie stapt vanaf heden volledig over op het aanbieden van Dynamische contracten. Met een dynamisch energiecontract betaalt u de werkelijke marktprijs voor energie van het moment waarop u de energie verbruikt. In de meeste gevallen bent u goedkoper uit dan met een ​vast of variabel contract. Meer informatie is hier te vinden.

Sinds de onrust op de energiemarkt anderhalf jaar geleden begon, merkten we dat veel van onze klanten behoefte hadden aan inzicht en transparantie mbt de energietarieven. Een dynamische contractvorm brengt meer inzicht, want de energieprijzen kunt u gewoon zelf volgen op de dagmarkt. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Dat is pas eerlijk en transparant! 

Een tweede reden voor de overstap is onze samenwerking met een nieuwe partner. Voor de inkoop en service voor uw contract werkten wij samen met het bedrijf ‘Servicehouse’. Vanwege een overname van Servicehouse door Coolblue, zal het bedrijf per 1 juli aanstaande stoppen met het ondersteunen van ons aanbod van 100% kernenergie.

Onze nieuwe partner ondersteunt onze visie wel en zal de inkoop en ondersteuning op zich nemen voor al onze dynamische contracten. Klanten die ervoor kiezen om niet over te stappen op een dynamisch contract zullen per email geïnformeerd worden over wat dit voor hun betekent. Klanten met een vast contract zullen sowieso tot het einde van hun contractperiode atoomstroom blijven ontvangen.

Aanmelden voor een dynamisch contract? Klik hier!